GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mennyi idő amíg a megrendelt termékem kézhez vehetem?

Termékeink nagy része kézimunka, ezért megrendelés esetén a termék szállítása előtt 2-3 munkanapra lesz szükség elkészítésükre. Ezután a csomag általában 3-5 munkanap alatt megérkezik.

A megrendelést követően a szállítási igazolás megerősítésre kerül?

Miután a rendelési tranzakció elkészült, egy megerősítést küldünk Önnek e-mailben.

Hogyan használhatom a kedvezmény kódot?

A kedvezmény kódot beírhatja a fizetési folyamat során. A fizetési oldalon a kosárelemek alatt egy kedvezmény kódot tartalmazó doboz lesz, csak adja meg a kupon kódját, majd kattintson az Alkalmaz gombra. * A kedvezményt nem lehet alkalmazni, miután a megrendelést már benyújtottuk. A kedvezménykódot a fizetés előtt alkalmazni kell. * A Kedvezmény kódok csak egy alkalommal használhatók ügyfélenként.

Hogyan tudok kapcsolatba lépni Önnel?

Kapcsolatfelvételi űrlapunk weboldalunkon található, amely lehetővé teszi számunkra, hogy üzenete közvetlenül eljusson hozzánk. Ellenkező esetben kapcsolatba léphet velünk az info@naturekszer.com e-mail címen.

Hogyan követhetem nyomon a csomagomat?

Ingyenes szállítási szolgáltatásunk általában nem tartalmazza a csomag nyomonkövetési opciót. Azonban általában admin nyomonkövetéssel, ha a csomag lényegesen lenyomozható. Lépjen velünk kapcsolatba, ha bármilyen aggodalma van.

Ha fizetett szállítást választott, akkor nyomonkövetési számot fog kapni.

Külföldre szállít?

Igen! Biztosítani szeretnénk, hogy mindenki képes legyen befogadni termékeinket.

Nem kaptam meg, vagy nem vagyok elégedett a termékemmel. Hogyan tudok megoldást találni?

Azt szeretnénk, hogy minden ügyfél elégedett legyen a vásárlással. Ha nem elégedett a termékkel, 15 munkanapon belül visszaküldheti saját postaköltséggel a 1184 Budapest, Fonal utca 16. címre, Balázs Bence névre teljes pénzvisszafizetési garanciával, nem beleértve a visszáru postaköltségét. Az ügyfelek kapcsolatba léphetnek velünk a következő címen: info@naturekszer.com

info@naturekszer.com


Mi van, ha szeretném törölni a rendelésemet?

A legtöbb terméket 6-8 órán belül feldolgozzuk. Ha bármilyen okból szeretné megszüntetni a megrendelését, kérjük, írjon nekünk 24 órán belül az info@naturekszer.com címre. 

Hogyan lehet fizetni?

Elfogadunk bankkártyás fizetést: MasterCard, Visa, American Express, Discover, PayPal. Valamint elfogadunk még banki átutalást, vagy direkt bankbetétet az OTP Bankban vezetett számlánkra.

Van-e valódi boltjuk valahol?

Jelenleg csak online boltunk van.