ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

I. A Szolgáltató

 • A naturekszer.com online áruházat Williams Eszter e.v. üzemelteti (továbbiakban: "Szolgáltató").
 • A Szolgáltató fantázianeve: Naturekszer
 • Nyilvántartási szám: 51800499
 • Adószám: 68476368-2-30
 • A Szolgáltató székhelye: 3300 Eger, Tetemvár utca 2
 • Telefonszám: +36(30)-578-8318

  2017 Dec. 22- 2018 Jan 3 téli szünet: csak email kommunikáció

  info@naturekszer.com

 • E-mail cím: info@naturekszer.com
 • Ügyfélszolgálati idő: H-P 10:00-14:00
 • Ügyintéző: Williams Eszter e.v.

 

II. A szolgáltatás igénybevétele

A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazzák a Szolgáltató szolgáltatásainak igénybevételére vonatkozó feltételeket. A Felhasználó a regisztrációval és a megrendelés leadásával szerződést köt Szolgáltatóval, elfogadva a jelen Általános Szerződési Feltételeket. A Szolgáltató fenntartja a jogot jelen szerződés egyoldalú módosítására. A módosításról a Szolgáltató rövid felhívás formájában tájékoztatja a Felhasználókat.

 1. A regisztrációval a Felhasználó elismeri, hogy
  • minden esetben a saját nevében, valós személyes adatai, illetve elérhetőségei megadásával regisztrál.
  • A regisztráció és a megrendelés leadása során a Felhasználó köteles a hozzá köthető, valós adatokat megadni. Amennyiben a Szolgáltató tudomására jut, hogy a Felhasználó által megadott adatok nem valós elemeket is tartalmaznak, jogosult hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni.
 2. A megrendelések leadása a Naturekszer.com internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a Naturekszer.com webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Szolgáltató nem fogad el.
 3. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a felhasználók részére. A rendelés leadása előtt a felhasználónak van lehetősége a regisztrációkor megadott adatok módosítására. A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.
 4. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató a vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja és az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 30 napon belül.

 

III. A megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

 1. A megrendelt terméket nemzetközi és helyi futárok szállítják….. Az áru értékét kiegyenlíteni utánvétellel vagy előre utalással, illetve bankkártyás fizetéssel lehet.
 2. A termékek ára a házhoz szállítás költségét tartalmazza. Csomagolási költséget nem számítunk fel.
 3. A webáruházban szereplő árak forintban értendőek.
IV. A vásárlástól való elállás joga

A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza:

 1. A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül. Amennyiben eddig az időpontig írásbeli megerősítést nem kapott a vásárló, elállási jogát a megerősítés kézhezvételétől számított 14 napig, a termék kézhezvételétől számított legfeljebb 3 hónapig gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül.
 2. A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Williams Eszter, 3300 Eger, Tetemvár utca 2 címre és 15 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.
 3. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.
 4. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
 5. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.
 6. Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

V. Garancia és jótállás

 1. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
 2. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Szolgáltató díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól.
 3. A Szolgáltató megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.
 4. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások igénybevételének további feltételei a Naturekszer.com oldalon az Információk menüpontban olvashatók.
 5. A felhasználó teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról. A felhasználó ezen felelőssége nem áll fenn, ha jelszava saját hibáján kívül került illetéktelen személy(ek)hez. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, késésből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

VI. A felelősség korlátozása

A Szolgáltató semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

 1. Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
 2. Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Naturekszer.com webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.
 3. Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
 4. Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
 5. Bármely szoftver nem megfelelő működése.
 6. Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
 7. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
 8. Szolgáltató szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a webáruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe.
 9. Szolgáltató szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a webáruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Szolgáltató nem vonható felelősségre, ha így tesz.
 10. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a webáruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
 11. A vásárló és az eladó is egyetemlegesen kijelenti, hogy minden felmerülő jogvitát - amennyiben egymás közt nem tudják mindkét fél részére megnyugtatóan lezárni - a Egri Városi Bíróság hivatott eldönteni.

VII. Egyéb rendelkezések

 1. A Szolgáltató magára nézve kötelezőnek tekinti a Magyar Reklámszövetség és a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének etikai kódexét.
 2. A termékekről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a felhasználók álláspontját tükrözik, tartalmukért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.
  A Szolgáltató fenntartja a jogot a közízlést, üzleti érdekeit vagy törvényt sértő vélemények törlésére.
 3. Adatvédelmi nyilatkozatunkat>>ITT<< érheti el.

VIII. A megrendelés lépései:

1. A regisztráció menete (választható)
2. A kosár használata
3. A megrendelés összeállítása
4. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja
5. A megrendelés elküldése
6. A megrendelés visszaigazolása

  IX. Panaszügyintézés

  A vevő jogosult bármilyen nemű panaszával az alábbi elérhetőségeken, nyitva tartási időben az eladóhoz fordulni:
  Telefonon:+36(30)-578-8318 (ügyfélszolgálati időben: H-P 8-12 óráig)
  E-mailben: info@naturekszer.com